Behang is een tijdje helemaal uit geweest, maar nu is het weer helemaal terug! We vinden het weer in verschillende interieurs terug. Behang past natuurlijk in alle woonstijlen, doordat de keuze zo divers is. Ons assortiment behang bestaat uit verschillende kleuren, structuren en designs. Een saaie wand wordt zo omgetoverd in een volwaardig stukje interieur.

De laatste nieuwe behangboeken van 2017 zijn net weer binnengekomen, waarvan we prachtige voorbeelden hebben in onze showroom. We hebben het dan over de unieke en exclusieve behangmerken zoals Arte, ELITIS en Cole & Son.

Arte
Arte bestaat al sinds 1981 en is eigendom van de familie Desart. Hun muurbekledingen hangen in meer dan 80 verschillende landen in de wereld. Arte komt ieder jaar weer met nieuwe collecties. Ze zijn voordurend op zoek naar innovatieve productiemethoden en materialen van hoge kwaliteit. Elke collectie spelen ze in op de nieuwste trends, zijn ze vernieuwd en zorgen ze voor superieure kwaliteit van hun product.

ELITIS
Het Franse merk ELITIS is wereldwijd bekend. In 1988 is ELITIS opgericht en langzaam aan uitgegroeid tot een internationaal, toonaangevend interieur- en stoffenmerk. Het merk staat bekend om hun internationale en unieke karakter. Ze hebben een liefde voor moderne ontwerpen, dierenprint, zijde stoffen en natuurlijke materialen. Met hun unieke designs is er voor ieder wat wils!

 

Cole & Son
Dit merk komt oorspronkelijk uit Londen en bestaat al sinds 1875. Het assortiment van Cole & Son bestaat uit een enorme hoeveelheid behangsels. Deze representeren de stijlen uit de 18e, 19e en de vroege 20e jaren. De behangontwerpen van Cole & Son zijn in verschillende historische gebouwen te vinden, zoals de Houses of Parliament, het Witte Huis en de Buckingham Palace. Cole & Son blijft prachtige innovatieve ontwerpen produceren die de betekenisvolle geschiedenis weergeven.

Bent u op zoek naar nieuw behang en bent u enthousiast geworden over één van onze exclusieve behangmerken? Kom dan eens langs in onze showroom of neem contact op voor meer informatie!