Studio van Strijdhoven

Onze unieke showroom en ontwerpstudio bevindt zich in Oisterwijk, in het hart van Noord-Brabant. In een industrieel pand dat vroeger dienst deed als schoenenfabriek presenteert Studio van Strijdhoven een symbiose van interieurtrends. Hier combineren we alle elementen op het gebied van lifestyle en trends. De verschillende met zorg ingerichte stijlkamers zullen u zeker inspireren.

In onze showroom vindt u een diversiteit aan toonaangevende merken en een weerspiegeling van onze projecten op het gebied van vormgeving, ontwerp en inrichting.

Breng een bezoek aan onze showroom Studio van Strijdhoven om u te laten inspireren. U bent van harte welkom!

Openingstijden

Voor inspiratie bent u welkom om onze showroom te bezoeken.
De openingstijden zijn:

Maandag: op afspraak
Dinsdag: 09:30 | 18:00
Woensdag: 09:30 | 18:00
Donderdag: 09:30 | 18:00
Vrijdag: 09:30 | 18:00
Zaterdag: 12:00 | 17:00
Zondag: gesloten

Interieur ontwerp

In onze showroom vindt u de kenmerkende stijl terug van Kees van Strijdhoven. Onze inspirerende stijlkamers zijn ingericht met zorgvuldig gekozen meubilair, verlichting en accessoires en geven een goed totaalbeeld van onze mogelijkheden.

Om een echte individuele uitstraling voor u te creëren en u te voorzien van een totaalinterieur tot in detail, bieden we op maat gemaakte meubels, wandafwerking en interieurstoffering. Alle items en accessoires zijn hierbij nauwkeurig geselecteerd en afgestyled.

Totaal­ontwerp

Naast het ontwerpen van een enkele ruimte zijn wij ook gespecialiseerd in totaalontwerpen. U kunt hierbij denken aan een ontwerp voor een keuken, badkamer, slaapkamer, wellness-ruimte en inloopkastenkamer. Op maat gemaakte elementen of een volledig op maat gemaakt interieur worden door ons ontworpen. Aan de hand van uw wensen en in samenwerking met professionele interieurbouwers creëren we bijvoorbeeld luxe, innovatieve en functionele keukens. Onze keukens zijn voorzien van de gewenste apparatuur, materialisatie en decoratieve elementen. Door onze totaalservice sluit het ontwerp altijd aan op de rest van het interieur.

Ook worden wij enthousiast van samenwerkingen met diverse specialisten zoals tuinarchitecten, waardoor we de verbinding tussen binnen en buiten bij elkaar kunnen betrekken.

In de showroom van Studio van Strijdhoven vindt u het design en de kwaliteit van onze ontwerpen en visie terug. Wij zijn er voor u om uw wensen te interpreteren en te vertalen naar een mooi en samenhangend ontwerp.

Onze showroom bezoeken?

Als u op onderstaande knop klikt krijgt u een routebeschrijving naar onze showroom! Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten.