Neem vrijblijvend contact op

Via het onderstaande formulier kunt u contact met ons opnemen. Vind u het fijner om direct een e-mail te sturen dan kan dat ook door hier te klikken.

  Openingstijden

  Maandag: op afspraak
  Dinsdag: 09:30 | 18:00
  Woensdag: 09:30 | 18:00
  Donderdag: 09:30 | 18:00
  Vrijdag: 09:30 | 18:00
  Zaterdag: 12:00 | 17:00
  Zondag: gesloten

  F.A.Q.

  Vaakgestelde vragen

  Waarom een interieurontwerper inschakelen?

  Waar een architect of woningbouwer rekening houdt met de buiten- en algemene binnenruimten en de constructie van woningen, brengen wij als interieur ontwerper zowel de technische als creatieve kennis mee om het volledige of een deel van het interieur in te richten. Hierbij wordt rekening gehouden met de behoeften, levensstijl en voorkeuren van u als klant. Naast het verzorgen van het interieurontwerp en de ruimtelijke planning, creëren we als interieur ontwerper het lichtplan, vloer- en wandafwerkingen, op maat gemaakte meubilair en de styling. De locatie van binnendeuren, ramen, lichtinval, lichtpunten en elektriciteit hebben allemaal invloed op de plaatsing van uw meubilair.

  Bij Kees van Strijdhoven kunnen we een bestaande of nieuwe woning compleet restylen of bepaalde elementen een nieuwe impuls geven. We maken hierbij gebruik van moodboards en maken 2D tekeningen en 3D visualisaties, waardoor u zich een goed beeld kunt vormen van het ontwerp en uiteindelijke resultaat. Door te kiezen voor een interieur ontwerper kunt u geld en tijd besparen door dure fouten te voorkomen en door items te kopen met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

  WAT IS EEN MOODBOARD OF SAMPLE BOARD?

  Een moodboard of sampleboard is een visueel en tastbaar hulpmiddel die onze concepten en ideeën communiceert. Door onze uitgebreide kennis van materialen, kleuren, texturen en verhoudingen kunnen we u een impressie geven en het interieur ontwerp levendig maken. Speciaal gebaseerd op uw stijl en smaak, creëren we een goed doordachte en geplande opstelling van afbeeldingen, materialen en stoffen. We letten hierbij op de details, denk daarbij aan meubelgrepen, gordijnrails, materiaalafwerkingen en decoratieve accessoires.

  KAN IK DIRECT PRODUCTEN BIJ STUDIO VAN STRIJDHOVEN BESTELLEN?

  In onze unieke showroom, volledig ingericht met meubilair, verlichting en accessoires, kunt u direct producten bestellen. We bieden daarbij advies aan op kleur, maat, accessoires en inrichting op basis van uw huidige woning. Producten zijn direct mee te nemen of worden, in overleg, bij u thuis bezorgd. 

  Wat zijn de stappen in het interieur designproces?

  Om tot een goed en gedegen ontwerpplan te komen, werken wij op de volgende manier:
  • Oriënterend gesprek
  • Concept interieurontwerp met schetsontwerpen
  • Definitief interieurplan met technische tekeningen in 2D tekeningen en 3D visualisatie
  • Lichtplan, vloer- en wandafwerking, meubilair, kleur en stof advies
  • Uitvoering in samenwerking met een professioneel team, inclusief projectontwikkelaars, (onder)aannemers, interieurbouwers en ingenieurs
  • Begeleiden en controleren van het project
  • Styling en oplevering

  Wat gebeurt er bij het oriënterend gesprek?

  Al onze projecten beginnen met een eerste vrijblijvend kennismaking in onze ontwerpstudio/showroom Studio van Strijdhoven in Oisterwijk. Tijdens dit oriënterende gesprek luisteren wij naar uw interieurwensen, smaak en persoonlijke levensstijl. Het is een eerste kennismaking om te kijken of uw wensen en onze stijl en werkwijze op elkaar aansluiten. Tijdens de vervolggesprekken zullen we het project in detail verder met u bespreken. Wij vinden het bij Studio van Strijdhoven erg belangrijk om betrokken te zijn en samen met u naar een mooi, kwalitatief en luxe resultaat te werken.

  WANNEER IS HET BESTE MOMENT OM ONS IN TE SCHAKELEN?

  Hoe eerder hoe beter! We helpen u graag bij het creëren van de eerste visie voor de ruimte(s). Hoe meer tijd we hebben om uw project te plannen, hoe soepeler uw renovatieproject of nieuwbouw verloopt. We werken samen met uw projectontwikkelaar en (onder)aannemers om het proces te stroomlijnen en voor een samenhangend ontwerp te zorgen. Het is voor ons belangrijk om rekening te houden met alle details van uw project, waarbij communicatie en coördinatie met de ontwikkelaar en aannemer van essentieel belang zijn.