Op zondag 18 februari en 27 mei is Studio van Strijdhoven aanwezig op de consumenten inspiratiedag van ETC Design Center Europe. Tijdens deze dag kunt u terecht voor exclusieve interieurinspiratie van de meest luxe merken. Wij staan dan voor u klaar om eens vrijblijvend te brainstormen over uw interieur.

De consumenten inspiratiedag van ETC Design Center Europa is de plek waar vraag en aanbod samenkomen betreffende interieur. U kunt hier terecht voor al uw woonwensen op het gebied van wandbekleding, meubels, vloeren, verlichting, accessoires, kunst en nog veel meer!

Studio van Strijdhoven staat op deze dag voor u klaar om u advies te verlenen op het gebied van interieurontwerp en –styling. Op deze consumentendag kunt u zich aanmelden bij stand 11 en uw interieurvraag bij ons voorleggen. Aan de hand van uw wensen brengen wij een persoonlijk interieur advies voor u uit dat past als een maatpak.

De consumenten inspiratiedag van ETC Design Center Europe is de plek voor iedereen die op zoek is naar wooninspiratie en een vrijblijvend interieuradvies. Wilt u graag aanwezig zijn op deze dag? Kijk dan hier voor meer informatie en de ticketverkoop.