Wilt u uw huis een luxe uitstraling geven? Kies dan eens voor leer! Sinds afgelopen maandag hebben we een lerenwand in onze showroom staan. De lerenwand is een samenwerking tussen Etagon, de specialist in de lederverwerkende industrie, en Studio van Strijdhoven. Kom snel een kijkje nemen in onze showroom!

Leer geeft extra klasse en stijl aan uw interieur. Met een leren muur creëert u een enorme aantrekkingskracht, want iedereen wil graag weten hoe zo’n muur voelt. Leer op uw muur is een unieke verschijning en daarnaast zorgt de dikke structuur voor een goede isolatie en akoestiek. Dit materiaal is namelijk geluiddempend, wat een groot pluspunt is.

Naast een plaatsen van leer op uw muur, kan dit materiaal ook toegepast worden op een bar, in een exclusieve keuken, op deuren, op kasten of op een haardwand. Het product kan bovendien uitstekend worden verwerkt in een tafel of als volledig tafelblad. Dit luxe materiaal geeft extra uitstraling en maakt uw interieur speciaal.

Bent u net zo enthousiast als wij zijn? Neem dan contact met ons op! Vindt u een lerenmuur nog wat spannend? Kom eens kijken in onze showroom hoe het er in het echt uit ziet.