stijlvolle stadswoning

In hartje Brabant ligt deze stijlvolle stadswoning, waarvoor Studio van Strijdhoven een luxueus interieurontwerp heeft verzorgd. De opdracht was om een warm, natuurlijk en stijlvol interieur te ontwerpen met een persoonlijke benadering. Binnen de bestaande woning is de keuken gerenoveerd door het eiland te voorzien van een nieuw ontwerp. Het blad is voorzien van een opvallend natuursteen en valt als een soort kader om de keukenkasten heen. Bovendien is deze steensoort ook toegepast bij het tv meubel en komt dus meerdere keren terug in het ontwerp zodat het een mooi geheel vormt. Daarnaast zorgt de riante eettafel met de luxe, brede, leren stoelen voor de perfecte plek om echt bourgondisch te kunnen genieten met prachtig uitzicht naar de tuin. 

De begane grond bevat diverse ruimtes met ieder een eigen functie, waarbij de uitdaging was om de ruimtes elk een eigen karakter te geven maar deze wel in materiaal en stijl te verbinden. Mede door de toepassing van grote glazen deuren blijven de zichtlijnen en de verbinding tussen de verschillende ruimtes aanwezig. De verbinding wordt versterkt door de centraal gelegen doorkijkhaard, waar aan beide zijden een uniek tv meubel is ontworpen. Naast plek voor de tv, zijn er ook vakken gecreëerd om decoratie in te zetten. Deze vakken zijn voorzien van led verlichting die ervoor zorgt dat de accessoires mooi uitgelicht worden. De combinatie van de warme, natuurlijke tinten en diverse texturen zorgen voor een aangename leefomgeving voor de hele familie.

Bewoners Stijlvolle Stadswoning

Inrichten van een huis met nieuwe kleuren, meubels en ideeën moet je aan professionals overlaten zoals Kees en Lonneke. 

De samenwerking ”klikte” direct en het samenspel tussen elkaar brengt een geweldig resultaat waar we heel erg blij mee zijn. Studio van Strijdhoven kunnen we iedereen aanraden die gaan bouwen of verbouwen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?