villa capelle aan den ijssel

In de omgeving van Capelle aan den IJssel tussen de kleine wateren en het groen is deze landelijke villa gebouwd. Studio van Strijdhoven heeft een interieurontwerp gemaakt voor deze villa, waar de nadruk ligt op een tijdloze, warme sfeer en het interieur een reflectie moest zijn van het landelijk karakter van de architectuur en zijn omgeving.

Voor de volledige woning werd een nieuw interieur ontworpen, waarbij er veel aandacht uit is gegaan naar de woonkeuken. Deze ruimte is altijd belangrijk geweest voor de klant, hier moest tijd kunnen worden doorgebracht met familie. De open keuken met slim geplaatste haard, die vanuit elke hoek zichtbaar is, zorgt voor een uitnodigende sfeer. 

Als aansluiting op de woonkeuken heeft Studio van Strijdhoven ook de inrichting van de badkamers, maatwerk en-suite deuren met kastenwand, het meubilair en de stoffering verzorgd. Studio van Strijdhoven heeft naast het volledige interieurplan ook een deel van de bouwbegeleiding voor zijn rekening genomen. Het volledige interieur heeft door tijdloze materialen van hoogwaardige kwaliteit een vriendelijke, maar ook chique uitstraling gekregen.