Ramen en deuren met stalen kozijnen waren tot halverwege de jaren 60 erg populair onder de rijken. Stalen kozijnen zijn een stuk steviger dan houten kozijnen en in die tijd kenden we nog geen kozijnen van kunststof. Vroeger gingen houten kozijnen maar 10 tot 15 jaar mee, terwijl stalen kozijn makkelijk 50 jaar of langer meegaan.

VOORDELEN STALEN KOZIJNEN

Tegenwoordig zien we weer steeds meer stalen kozijnen, omdat dit een industriële uitstraling geeft aan de ruimte. Daarnaast zijn het krachtige en duurzame kozijnen met een unieke straling, zijn onderhoudsarm, zorgen voor een goede isolatie en zijn van sterk materiaal gemaakt.

UNIEKE UITSTRALING

Een stalen kozijn geeft een uniek, stoere, robuuste en industriële uitstraling. Dit kan mooi zijn in oude panden, maar ook in klassieke en traditionele huizen. De kozijnen zijn in iedere gewenste kleur verkrijgbaar, omdat ze voorzien zijn van een laklaag.

STALEN KOZIJNEN

Zowel stalen ramen als deuren worden steeds vaker toegepast in huizen en bedrijfspanden, omdat deze een stoere look geven binnen een klassiek of traditioneel interieur. Heeft u interesse in stalen kozijnen? Neem dan gerust even contact op!