De winter leent zich er uitstekend voor om uw interieur eens goed onder handen te nemen. Om er zeker van te zijn dat u de goede keuze maakt, kunt u zich laten informeren door een specialist op het gebied van interieur. Een interieurontwerper is er voor u, om in een bos van mogelijkheden, te helpen bij alle keuzes.

Het interieur komt pas echt goed tot zijn recht als er wordt gekeken naar het karakter van het huis en de interieurwensen van de klant. In combinatie met de kennis van Kees van Strijdhoven als interieurontwerper en binnenhuisarchitect geniet u straks van een interieur waarbij alle elementen, kleuren en patronen naadloos op elkaar aansluiten.

Een goed ingerichte woning is een lust voor het oog en moet op de eerste plek een fijne plek zijn waar u zich thuis voelt. In onze showroom vindt u op dit moment talloze mogelijkheden met bruintinten en natuurlijke elementen in het kader van de winter. Denk aan messing, natuursteen of versteend hout in combinatie met Aziatische of Afrikaanse decoratie.

Studio van Strijdhoven komt graag bij u langs om, geheel vrijblijvend, een deskundig interieuradvies te geven. Het begint met het in kaart brengen van de wensen, het bespreken van de ideeën en het ontwikkelen van een schetsontwerp. Na het overeenkomen van een passend interieur, nemen wij alle zorgen uit handen. Alles wordt vervolgens tot in detail uitgewerkt, van vloer tot plafond.

Wilt u eens met ons brainstormen? Laat het dan weten, we denken graag met u mee.